Ο Π. Καππάτος και το«κοράκι των πλειστηριασμών»

Spread the love

Ο Παναγής Καππάτος δέχεται συνεχώς χτυπήματα τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας της προθυμίας που έδειξε να συνεργαστεί με services για πλειστηριασμούς…

Λεκτική επίθεση δέχθηκε από κατοίκους της Κεφαλονιάς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παναγής Καππάτος. Όμως, πήρε την …μπάλα και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, με τον οποίο απολάμβανε το καφέ του στο Λιθόστρωτο.

Είναι γεγονός ότι τα δημοσιεύματα αναφορικά με τη συμμετοχή του σε πλειστηριασμούς έχουν επηρεάσει σημαντικά τους Κεφαλονίτες, οι οποίοι παρουσιάζονται σφόδρα δυσαρεστημένοι. Έτσι, περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον κ. Καππάτο, με φράσεις όπως «κοράκι των πλειστηριασμών», σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κεφαλονιάς.

Οι περαστικοί απευθύνθηκαν και στον δημοσιογράφο, αναφέροντας: «Είναι δυνατό να κάθεσαι με τον προδότη;». Λέγεται ότι περαστικός με ποδήλατο φαίνεται ότι έφτυσε στο έδαφος, με τον κ. Μάνεση να φέρεται να τον κυνηγάει για εξηγήσεις.

Η ανάρτηση του Παναγή Καππάτου:

Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.

Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας. Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι. Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει. Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»: Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν. Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *