Ν. Φαραντούρης: Έρχονται οι ιδιωτικοποιήσεις

Spread the love

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, μίλησε για τις ιδιωτικοποιήσεις…

Στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel και στην δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα μίλησε ο Νικόλας Φαραντούρης για τα θέματα της επικαιρότητας, τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες:

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας είπε, σε ένα εξωραϊσμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, πως θα άρει τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες σε ζητήματα ασφάλειας και διαφάνειας με τις οποίες δεν ασχολήθηκε επί τέσσερα χρόνια. Είναι προφανής η αδυναμία του επιτελικού του κράτους.
  • Η κυβέρνηση της ΝΔ το 2013 είχε συμφωνήσει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα στο σιδηρόδρομο: δίκτυα, υποδομές, εμπορική δραστηριότητα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαίρεσε το δίκτυο υποχρεώνοντας μάλιστα τον ανάδοχο της εμπορικής δραστηριότητας σε έργα ασφαλείας από τα οποία όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον απάλλαξε.
  • Κυβέρνηση συνεργασίας προβλέπουν όχι μόνο η απλή αναλογική, αλλά και οι ανάγκες για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος. Και, βεβαίως, κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με την σημερινή αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την απορρύθμιση στον βωμό του κέρδους.

Δείτε τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *