Χρύσανθος Πανάς: Ο κοσμοπολίτης Κεφαλονίτης που ονειρεύεται την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Spread the love

Η οικογένεια του Χρύσανθου Πανά κατάγεται από την Κεφαλονιά και ασχολήθηκε με την τέχνη…

Για όσους δεν τον γνωρίζουν πρόκειται για τον εμπνευστή του Athens Riviera και έναν από τους ευφυής επιχειρηματίες. Τις τελευταίες δεκαετίες, μαζί με τον αδερφό του Σπύρο Πανά, δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό. Επιχειρήσεις όπως το Island Club Restaurant, η ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage, το Ιsland Art & Taste, το City Bistro, το Bar de theatre, το εστιατόριο ILiOS  στο City Link με Executive Chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο είναι λίγες από τις δραστηριότητες.  

Από την Κεφαλονιά κατάγεται η οικογένεια Πανά

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια οικογένεια που, ειδικά από την πλευρά του πατέρα μου, ήταν συνυφασμένη με την τέχνη», αναφέρει στις συνεντεύξεις του. Με ρίζες στην Ισπανία και αργότερα στην Κεφαλονιά, η οικογένεια Πανά ασχολήθηκε με την τέχνη. Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε τη συλλογή έργων τέχνης, που σήμερα έχει εξελιχθεί στη συλλογή relatedart.com.

Μεγάλες προσωπικότητες περνούν από τα μαγαζιά του Χρύσανθου Πανά. Τελευταία βρέθηκε στην Ελλάδα η καλλονή των 90ς, Christy Turlington, μαζί με τον άντρα της Ed Burns όπου πέρασαν ένα όμορφο βράδυ στο Island, μετά από πρόσκληση του Κεφαλονίτη. Τακτικοί θαμώνες είναι μεταξύ άλλων η Μαριάνα Λάτση, η Νατάσα Καραμανλή κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *