Ν. Μαραβέγιας: «Υποβολιμαίες οι εκδοχές για αντιπαλότητα με Καππάτο»

Spread the love

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας θεωρεί ότι είναι υποβολιμαίες εκδοχές για αντιπαλότητες μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών…

Βασικά σημεία της συνέντευξης μου στο ΝΗΣΙ 93,9 Κεφαλονιά με τον Σάκη Βούτο.

●Ο στόχος της προσπάθειας μου είναι η #νίκη της #ΝΔ πράγμα που θα μου επιτρέψει να υλοποιήσω τους αναπτυξιακούς μου στόχους για την #Κεφαλονιά και την #Ιθάκη. Οι υποβολιμαίες εκδοχές για αντιπαλότητες μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος μας δεν έχουν καμία θέση στον εκλογικό αγώνα μας για την νίκη της ΝΔ.

●Όσον άφορα τα οικονομικά της χώρας μας θεωρώ ότι η #δημοσιονομική_ισορροπία δεν διαταράσσεται γιατί τα μέτρα των 5,5 δις αφορούν τα οικονομικά έτη 2022 και 2023. Με την αύξηση των επιτοκίων δεν μειώνετε μόνο ο #πληθωρισμός αλλά συρρικνώνεται και η οικονομική δραστηριότητα. Στις χώρες της Ευρώπης συνεπώς αναμένεται #στασιμότητα ή και #ύφεση.

●Στην Ελλάδα το #τουριστικό_κύμα, οι #επενδύσεις και οι #εξαγωγές συμβάλουν στην οικονομική #ανάπτυξη που αναμένεται να είναι περισσότερη από 5% του Α.Ε.Π το 2022 και 2,5% το 2023 όταν στο μέσο όρο της ευρωζώνης τα αντίστοιχα ποσοστά θα ειναι 2,5% και 1%.

●Το #κόστος_του_χρήματος επιβαρύνει τα #δάνεια αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι #φορολογικές_ελάφρυνσεις αυξάνουν το διαθέσιμο #εισόδημα και συμβάλουν στην διατήρηση της καταναλωτικής ζήτησης ενώ το #Ταμείο_Ανάκαμψης ενισχύει τις επενδύσεις.

●Η #συμμαχία Ελλάδας – Γαλλίας και η ισχυροποίηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων εξασφαλίζουν την αμυντική θωράκιση της χώρας μας έναντι της Τουρκίας.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ [https://bit.ly/3Ds0dXf]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.