Υπό στενή παρακολούθηση ο Μαραβέγιας – Η δημοσκόπηση και ο αντικαταστάτης

Spread the love

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τη Νέα Δημοκρατία για την κάθοδο στις εθνικές εκλογές…

Ο λόγος εστιάζεται στη δυναμική που θ’ αναπτύξει το αμέσως χρονικό διάστημα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Κι αυτό, διότι επικρατεί η άποψη ότι ο Νικόλας Φαραντούρης δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι γεγονός ότι η επιλογή του Ναπολέοντα Μαραβέγια αποτέλεσε ως αντιστάθμισμα στην υποψηφιότητα του καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιώς, ο οποίος θεωρείται μια άκρως αξιόπιστη λύση.

Ο Μαραβέγιας και η δημοσκόπηση του Νοεμβρίου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί στον κ. Μαραβέγια ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών, προκειμένου να δείξει τη δυναμική που διαθέτει σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Και η οποία θ’ αποτυπωθεί σε δημοσκόπηση που αναμένεται να διενεργηθεί κατά τα τέλη Νοεμβρίου.

Αν τα νούμερα είναι ικανοποιητικά, τότε θα «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του. Ειδάλλως, θ’ αποσυρθεί διακριτικά, καθ’ ότι δεν έχει λάβει επίσημο χρίσμα και θ’ αντικατασταθεί, ίσως και από τον Βαγγέλη Λουκέρη. Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι ο Ληξουριώτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναγή Καππάτου για 3 κυρίως λόγους:

  • Δεν απειλεί την εκλογή του τελευταίου…
  • Προέρχεται από μια περιοχή που δεν είναι «κάστρο» της Νέας Δημοκρατίας…
  • Μπορεί να ενώσει τους Καραμανλικούς, καθ’ ‘όσον περιλαμβάνεται στο φιλικό περιβάλλον…   

Ως εκ τούτου, για το λόγο αυτό ο Ναπολέων Μαραβέγιας είναι ιδιαίτερα δραστήριος και επιθετικός ως προς τον συνυποψήφιό του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *