Παρακολουθούσαν και τον Φαραντούρη; – Προσφυγή στην ΑΑΔΑΕ

Spread the love

Η ερώτηση είναι απλή: Παρακολουθούσαν και τον Νικόλα Φαραντούρη;

Η είδηση ΒΟΜΒΑ που παίζει από χθες το βράδυ στα τηλεοπτικά δελτία έχει και πάλι κεφαλονίτικο άρωμα: Ο Κεφαλονίτης στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νικόλας Φαραντούρης, προσφεύγει στην ΑΑΔΑΕ: Μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, ο διπλωματικός του σύμβουλος, Βαγγέλης Καλπαδάκης και ο επικεφαλής του γραφείου τύπου, Νίκος Ανδριόπουλος.

Και τον Φαραντούρη παρακολουθούσαν;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσφεύγουν στην Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών προκειμένου να εξεταστεί εάν έχουν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους. Σημειώνεται ότι ο συμπατριώτης μας δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά χειρίζεται τα θέματα της ενέργειας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα των νησιών μας. Σε ανάρτησή του στο FB έγραψε:

«Πολλοί με ρωτούν για το τσουνάμι των αποκαλύψεων αναφορικά με τις προδήλως παράνομες και παρακρατικές παρακολουθήσεις στις οποίες αναφέρθηκε χθες το OPEN και σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Θα περίμενε κανείς, κάτι τουλάχιστον να “έχει πάρει τ’ αυτί τους” για τα μέτρα για την ενεργειακή κρίση και το ενεργειακό κόστος ενάμιση χρόνο τώρα … Δυστυχώς ούτε αυτό».

Διαβάστε και ακούστε το θέμα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.