Ο Κεφαλονίτης Αλυσανδράτος στη λίστα των Ελλήνων billionaires

Spread the love

Ο Σπύρος Αλυσανδράτος οδεύει προς τη λίστα των Ελλήνων billionaires, με την περιουσία του να ξεπερνάει τα 995εκ. δολάρια…

Εκατοστός τριακοστός όγδοος στη λίστα είναι ο Σπύρος Αλυσανδράτος με 995.000 εκατομμύρια δολάρια. Ο ιδρυτής της Consolidated Travel (1967) αύξησε την περιουσία το 2022 κατά περίπου 100εκ. δολάρια.  

Να θυμίσουμε ότι δημιούργησε την εταιρία του …κατά λάθος, ύστερα από την εξαπάτηση που γνώρισε από ταξιδιωτικούς πράκτορες για πτήση προς την Ελλάδα.

Ο Κεφαλονίτης Αλυσανδράτος αύξησε την περιουσία το 2022 κατά περίπου 100εκ. δολάρια

Ο μετανάστης από την Κεφαλονιά κατέστησε την Consolidated πάροχο υπηρεσιών χονδρικής πώλησης εισιτηρίων καθώς και προϊόντων ταξιδιωτικής ασφάλισης για τους περισσότερους ταξιδιωτικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την Αυστραλία.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Σπύρο Αλυσανδράτο να επισημάνουμε ότι το φιλανθρωπικό έργο είναι έντονο. Το 1976  υπήρξε χορηγός της κατασκευής του καμπαναριού του Αγίου Δημητρίου στα Μακρυώτικα Πυλάρου, έχει ενισχύσει την εξαιρετική εθελοντική ομάδα Πυλάρου, ενίσχυσε με βραβεία παιδιά της Πυλάρου, που κατάφεραν να μπουν στο πανεπιστήμιο και είχαν αποφοιτήσει από το Λύκειο Σάμης και τέλος, έδωσε 150.000 δολάρια για την ανέγερση του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Κοινότητας Μελβούρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.