Ο Γεωργάτος διεκδικεί την Αίγλη Ζαππείου – Όλο το παρασκήνιο

Spread the love

Ο Βλάσσης Γεωργάτος από την Κεφαλονιά είναι ένας από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρεται για την εκμίσθωση της Αίγλης Ζαππείου…

Η Επιτροπή́ Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προέβη σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του κτιριακού́ συγκροτήματος του αναψυκτήριου και του θερινού́ κινηματογράφου. Εταιρία συμφερόντων του αείμνηστου, Δημήτρη Κοντομηνά, είχε τα τελευταία χρόνια τη διαχείριση του αναψυκτήριου.

Ποιος είναι ο Βλάσσης Γεωργάτος

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την ένταξη στο portfolio του είναι ο Κεφαλονίτης Βλάσσης Γεωργάτος, της ομώνυμης αλυσίδας εστίασης «Γρηγόρης», αλλά και οι Φάις, Κυριακόπουλος. Να θυμίσουμε ότι επιχειρηματίας ελέγχει και εταιρεία κατασκευής φουσκωτών σκαφών υψηλής τεχνολογίας, ενώ με τον έτερο Κεφαλονίτη, Γεράσιμο Πετράτο, είναι οι ιδιοκτήτες του ναυπηγείου TECHNOHULL.  

Η αδελφή του κ. Γεωργάτου και αντιπρόεδρος της αλυσίδας εστίασης, Άρτεμις Γεωργάτου, είχε ιδρύσει το 2017 την εταιρία Perfect Yachts. Η οποία εισάγει και εμπορεύεται μεγαλύτερα σκάφη αναψυχής ενώ παρέχει και υπηρεσίες στάθμευσης και συντήρησης.

Δείτε συνέντευξη του Βλάσση Γεωργάτου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *