Οι συμπαραστάτες του Λοβέρδου στη μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Spread the love

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, που θα γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Κεφαλονίτης Ανδρέας Λοβέρδος θα «κονταροχτυπηθεί» ουσιαστικά με τη νυν πρόεδρο, με τη μάχη να θεωρείται αμφίρροπη.


Ποιοι είναι, όμως, οι άνθρωποι του Λοβέρδου, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά. Κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου έχει ο Άγγελος Καραχάλιος, ο οποίος έχει τη συνολική εποπτεία και ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας και θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος σε ζητήματα εσωκομματικών διεργασιών. Την μπαγκέτα του συντονισμού της επικοινωνίας έχει η επί χρόνια στενή του συνεργάτιδα Μαρία Μηλίνη, η οποία διαχειρίζεται τις καθημερινές επαφές με τον Τύπο για τρέχοντα θέματα και τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ανά την επικράτεια, ενώ παράλληλα έχει τη βασική ευθύνη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην υπουργού.

Ιδιαιτέρως δύσκολο έργο έχει αναλάβει η οργανωτική τριπλέτα», η οποία αποτελείται από τον Χαράλαμπο Βαρδίκο, τον Βασίλη Χρήστου και την Αθηνά Μπούτση, που είναι πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού.

Στον πυρήνα των συνεργατών του Ανδρέα Λοβέρδου συγκαταλέγονται πολλά στελέχη με εκλογική εμπειρία, όπως οι Γιώτα Γαζή, Ελισάβετ Γράψα, Γιάννης Μίχας, Έλενα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Ζέρβας, Νίκος Τσολακίδης, Αλεξάνδρα Σαγρή, Βούλα Γεωργάκη, Στέφανος Μιχαλάκος, Γιώργος Πόκκιας, Θωμάς Λουπέτης, Βαλάντης Αθανασίου, Τάσος Χρηστάκης, Παναγιώτης Κόνσουλας, Ρουμπίνη Αθανασίου, Μαρία Κανάκη, Γιώργος Χότζογλου, Δημήτρης Μπρίμης και Σταύρος Μαρκάτος.

Δίπλα από το επιτελείο έχουν ήδη συγκροτηθεί ομάδες, αποτελούμενες από νέα πρόσωπα, που εργάζονται πάνω στην ατζέντα και το οργανόγραμμα των θέσεων που θα προβάλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος στο δρόμο προς τις εσωκομματικές κάλπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.