Λάρα Μπαράζι – Γερουλάνου: «Έχουμε μια από τις πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα»

Spread the love

Η Λάρα Μπαράζι – Γερουλάνου είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρωπαίων ιχθυοκαλλιεργητών (FEAP). Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας εκτίμησαν δεόντως τις δεξιότητες και τις ηγετικές ικανότητές και είναι πεπεισμένα ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω προώθηση της υδατοκαλλιέργειας στην Ευρώπη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα The Fish Site  επισήμανε τις αρχικές επιφυλάξεις για τα νέα καθήκοντά της, ενώ παραδέχθηκε ότι η εμπλοκή της με το χώρο ήταν τυχαία, κάτι που συνέβη εξαιτίας της ενασχόλησης του Παύλου Γερουλάνου με την οικογενειακή επιχείρηση. Παραδέχεται ότι η εταιρία, που εδρεύει στην Κεφαλονιά, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις υδατοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, δεδομένου ότι απασχολεί περίπου 160 άτομα. Είναι γεγονός ότι επί 13 συναπτά χρόνια η εταιρία είναι κερδοφόρα και αναπτύσσεται ραγδαίως. Η παραγωγή αυξήθηκε από 300 τόνους, αξίας 3-4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, σε περισσότερους από 5.000 τόνους, αξίας περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναφορικά με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω της πανδημίας η Λάρα Μπαράζι – Γερουλάνου μίλησε για την εξαγορά εταιρίας, αλλά και για το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *