Στ. Σπαθής: Σμπαράλια ο δήμος Σάμης – Βάζουμε πλάτη στον Μονιά

Spread the love

Ο Στέλιος Σπαθής, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», επισήμανε ότι ο δήμος Σάμης είναι «σμπαράλια» και ξεκαθάρισε ότι «βάζουμε πλάτη». Είναι γεγονός ότι η παράταξη συμπορεύτηκε σε πολλά καίρια ζητήματα με τον δήμαρχο, Μάκη Μονιά, με στόχο ν’ αναδιοργανωθεί και να ενισχυθεί. Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ανέφερε:

  • Κρατάμε την ψυχραιμία μας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Όσες ανεμογεννήτριες έχουν έρθει, έχουν έρθει μέσω Σάμης. Αυτές ήρθαν μετά το τέλος του ΙΑΝΟΥ και αυτό εξαγρίωσε τους πολίτες και ειδικά τους κατοίκους της Αγίας Ευφημίας, που εκείνη την περίοδο ήταν πνιγμένη στην λάσπη. Συν, η εταιρία έφερε και τα ΜΑΤ.


  • Εμείς είχαμε πει, ότι θα βάλουμε πλάτη στην Δημοτική Αρχή και αυτό κάνουμε. Ο κος Μονιάς ακούει, προσπαθεί για κάποια πράγματα, αλλά ακόμα ο δήμος Σάμης είναι σμπαράλια.


  • Το προσωπικό του δήμου είναι ελάχιστο και έτσι αποφασίστηκε να συμμετέχουμε στον αναπτυξιακό. Είναι ένα κορυφαίας σημασίας θέμα. Θα έχει έδρα την Κεφαλονιά και θα απαρτίζεται από κεφαλονίτες. Αυτοί που γκρινιάζουν για την περιουσία του δήμου και λένε ότι θα δοθεί σε μια ΑΕ κάνουν λάθος. Χωρίς απόφαση του δήμου, ο οργανισμός δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.