Γ. Κοκκόλης: Θέλω να είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλονιά

Spread the love

Γενικός Γραμματέας του  Δήμου  Ηρακλείου Αττικής έχει  αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες ο συμπατριώτης μας, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργος  Κοκκόλης. Η  αλήθεια είναι ότι διαθέτει  εμπειρία  από  την τοπική  αυτοδιοίκηση, καθώς  παλαιότερα διετέλεσε αντιδήμαρχος Ραφήνας. Η νέα του τοποθέτηση προκάλεσε, πάντως, κάποια  έκπληξη, γι` αυτό τον βρήκαμε και μας μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Συνέντευξη στον Νίκο Γιαννόπουλο

-Αλήθεια,πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής;

“Επρόκειτο να αντικατασταθεί η  προηγούμενη Γενική Γραμματέας του Δήμου,οπότε κατέθεσα  το  βιογραφικό μου,μετά και την προτροπή του Δημάρχου κ.Νίκου Μπάμπαλου. Πράγματι με τη σύμφωνη γνώμη του  Δημάρχου  της περιοχής προτιμήθηκα και  ανέλαβα  το σημαντικό  αυτό πόστο. Θέλω  να τονίσω  ότι  το κλίμα είναι ιδιαίτερα  φιλόξενο, καθώς  στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε  τέσσερις   Κεφαλονίτες:

-Τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Μοσχονά,

-Τον   Δημοτικό  Σύμβουλο  κ. Χρήστο Τσουλουχά,

-Τον  Υπεύθυνο των Νομικών Υπηρεσιών  κ. Παντελή Αμούργη

και τη  Διοικητική Υπάλληλο κ. Ιουλία Φωκά.”

-Ποιές είναι οι αρμοδιότητες  σας στον Δήμο κ. Κοκκόλη;

“Είμαι υπεύθυνος  για  τη  λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, κάτι που  απαιτεί πολύωρη απασχόληση  και μεγάλη  ευθύνη. Είμαι, επίσης, παρών  στα  Δημοτικά  Συμβούλια, ενώ  έχω και  ρόλο συμβουλευτικό σε όλα  τα επίπεδα. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχουν ωράρια και θεωρώ τιμή μου την  ανάληψη  αυτής της  θέσης”.

-Με  τα νέα  σας καθήκοντα και τον φόρτο  εργασίας  θα είστε κοντά στο  νησί μας και  τα  προβλήματά του, ή δεν θα ασχοληθείτε  πλέον;

“Βεβαίως και  θα συνεχίσω. Πιστεύω ότι  η νέα μου θέση θα μού προσθέσει εμπειρία και  γνώση  στη Διοίκηση. Θα είμαι λοιπόν πιο   έτοιμος και  πιο ώριμος  να ασχοληθώ  με  το νησί  μας , όπως άλλωστε κάνω  πάντα. Θέλω  να  είμαι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής και ελπίζω ότι θα είμαι  και  πάλι στις προτιμήσεις  του Προέδρου  της παράταξής μας κ. Κυριάκου  Μητσοτάκη”.

-Αν δεν κάνω λάθος έχετε ήδη τοποθετηθεί σε κάποιο πόστο του κομματικού  μηχανισμού.

-“Ναι, είμαι Υπεύθυνος του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τα Ιόνια Νησιά από το Νοέμβριο του 2019.Στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός και η ανανέωση  της παράταξης, με νέα και  ικανά  στελέχη.Σεβασμό  στους  παλιούς-εμπιστοσύνη και αξιοποίηση στους νέους…”

-Αν  ήταν στο χέρι σας, ποιές προτεραιότητες θα  βάζατε  για την αγαπημένη μας Κεφαλονιά;

-“Την ανακαίνιση του Νοσοκομείου  Αργοστολίου  και τη βελτίωση  των υπηρεσιών της Υγείας. Την αποκατάσταση των ζημιών στην Αγ.  Ευφημία και τη βελτίωση των υποδομών. Την  ανακατασκευή του οδικού δικτύου  από το Αργοστόλι έως τον Πόρο”.

-Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

-“Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για τους δημότες.Θα βοηθήσω όσο μπορώ,θα αποκτήσω περαιτέρω γνώση και εμπειρία,ώστε όταν το επιτρέψουν  οι συνθήκες να εργαστώ  για το νησί μας απ` όποιο πόστο μου ζητηθεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *