Ποιος Κεφαλονίτης νίκησε τον …κορονοϊό – Η απίστευτη ιδέα που υλοποίησε

Spread the love

Είναι από τα πιο όμορφα σημεία στη Νέα Υόρκη. Στην ταράτσα του Pier 17 βρίσκεται το «The Greens», στο οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει εξαιρετικές σπεσιαλιτέ και χωρίς τον κίνδυνο να μολυνθεί από κορονοϊό! Κι όμως, Κεφαλονίτης είναι πίσω από το αριστούργημα που θα δείτε και στις φωτογραφίες. Αναφερόμαστε στον Κεφαλονίτη επιχειρηματία, Jerry Stefanitsis και στις κόρες του, Eliana και Tracey, οι οποίοι δημιούργησαν μια όαση.

O Jerry Stefanitsis

Το «Greens» προσφέρει 28 προσωπικούς χώρους, που φιλοξενούν μέχρι και οκτώ άτομα και οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη απόσταση ελέω κορονοϊού. Ο κάθε πριβέ χώρος περιλαμβάνει από γκαζόν, ξαπλώστρες και ομπρέλες μέχρι καταψύκτες και θύρες USB. Υπάρχει μια γιγαντοοθόνη 32 μέτρων και προσφέρει απολαυστικές γεύσεις. Ο Jerry Stefanitsis έχει δημιουργήσει αρκετούς γαστρονομικούς χώρους, ενώ γνωστότατο είναι το εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, «Molos».

Το «Greens» προσφέρει 28 προσωπικούς χώρους

Να σημειώσουμε ότι ο Jerry Stefanitsis ήταν από τους πρώτες ομογενείς που πρόσφεραν χρήματα μετά τον καταστροφικό σεισμό στο νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *