Πέθανε ο επικεφαλής της διαβόητης εγκληματικής οργάνωσης που «ξεσκέπασε» η οικογένεια Τυπάλδου

Spread the love

Στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» άφησε πριν από λίγες ημέρες την τελευταία του πνοή ο επικεφαλής της διαβόητης εγκληματικής οργάνωσης που ονομάστηκε «Εταιρεία Δολοφόνων» και η οποία «ξεσκεπάστηκε» χάρη στις προσπάθειες της οικογένειας του Χαράλαμπου Τυπάλδου. Του εφοπλιστή και τελευταίου θύματος της οργάνωσης. Τα μέλη της κεφαλονίτικης οικογένειας προσέλαβαν ντετέκτιβ, τον Κωνσταντίνο Σπύρο, οι οποίοι αποκάλυψαν τη δράση της, σύμφωνα με την οποία προσέγγιζε ηλικιωμένους και τους δολοφονούσε, με στόχο να πλαστογραφήσει τη διαθήκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι σ’ αυτή του Χαράλαμπου Τυπάλδου συμπεριλήφθηκαν 156 ονόματα…

Ο Χαράλαμπος Τυπάλδος

Ο 84χρονος εφοπλιστής Χαράλαμπος Τυπάλδος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, που βρίσκονταν στην Ακτή Τζελέπη το 1986, με επίσημη αιτία θανάτου την καρδιακή προσβολή. Στην υπόθεση είχαν εμπλακεί δύο μέλη της σπείρας και συγκεκριμένα οι Πλατανιώτης (καταδικάστηκε σε 22,5 χρόνια κάθειρξης), Παπανικολάου (καταδικάστηκε σε 15,5 χρόνια κάθειρξης, οι οποίοι δήλωσαν ότι το θύμα είχε υποστεί καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια, μάλιστα, ερωτικής συνεύρεσης. Εντός της διαθήκης του εφοπλιστή «ξεφύτρωσαν» 2 κληρονόμοι, που κίνησαν τις υποψίες: Η κόρη και η γυναίκα του Πέππα, τον οποίο γνώριζε ελάχιστα ο Τυπάλδος ενώ συμμετείχε ενεργά στην εγκληματική οργάνωση.

Ο Παπαδόπουλος καταδικάστηκε σε 8 φορές σε θάνατο και 25 χρόνια κάθειρξη, ποινή η οποία μετατράπηκε σε ισόβια. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Διαβατών και αποφυλακίστηκε το 2008 και τον Ιανουάριο του 2010 δημιούργησε φορολογικό γραφείο. Τον επόμενο χρόνο συνελήφθη και πάλι, κατηγορούμενος για την απαγωγή μιας 57χρονης γυναίκας με σκοπό να καρπωθεί την περιουσία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *