Ο Κεφαλονίτης Λάμπρος Κουλουμπαρίτσης μιλάει για την εκπαίδευση

Spread the love

Με την παρουσία του Λάμπρου Κουλουμπαρίτση, ομότιμου καθηγητή φιλοσοφίας στο ULB και μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας του Βελγίου, θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου το 27ο Συνέδριο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Ευρώπης υπό την αιγίδα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Ο ρόλος της παιδείας στην προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» και απευθύνεται σε Έλληνες εκπαιδευτικούς Προσχολικής Αγωγής, Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης στις 10 χώρες της περιοχής ευθύνης του Γραφείου Συντονιστή Εκπαίδευσης Βρυξελλών.

Μεταξύ των ομιλητών συμπεριλαμβάνεται και ο Κεφαλονίτης Λάμπρος Κουλουμπαρίτσης, ο οποίος έχει καταγωγή από την Έρισο και είναι Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Universite Libre de Bruxelles. Εκτός των άλλων, είναι Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Αρμενίας και επίτιμος διδάκτωρ σε πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας, ενώ έχει βραβευθεί με κορυφαίες διακρίσεις στη Γαλλία. Έχει διδάξει, μάλιστα, σε πάνω από 30.000 φοιτητές σε όλο τον κόσμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.