Δεν …χαρίζει δαχτυλίδια διαδοχής ο Παρίσης – Οι πιέσεις που του ασκούνται

Spread the love

Ο Αλέξανδρος Παρίσης πήρε στις «πλάτες» του την παράταξη και την οδήγησε προς την δημοτική εξουσία. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, σύμβουλοι και συνεργάτες ασκούν κριτική προς το πρόσωπό του και του ζητούν επιμόνως το δαχτυλίδι της διαδοχής. Είτε κρυπτόμενοι πίσω από δημοσιεύματα, είτε ευθέως. Ο πρώην δήμαρχος, ωστόσο, διατρανώνει μέσω των γραφομένων του ότι η «Ισχυρή Κεφαλονιά είμαι εγώ» και ότι «η αρχηγία κερδίζεται μέσα από την πολιτική διαδρομή, το πολιτικό ήθος, την προσωπική αξιοπρέπεια, τον σεβασμό των πολιτικών σου συνοδοιπόρων, την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου».

Να τι έγραψε ο Αλέξανδρος Παρίσης στο Facebook

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις “φιλότιμες” προσπάθειες κάποιων να αναδείξουν τα δήθεν προβλήματα που αντιμετωπίζει η “Ισχυρή Κεφαλονιά”. Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθειά τους. Θα ήθελα όμως να τους ενημερώσω ότι, μετά από τόσα χρόνια διαδρομής στην πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση, μπορώ να διακρίνω ποιοι είναι αυτοί που δήθεν προειδοποιούν για συντροφικά μαχαιρώματα και κόπτονται για το καλό της παράταξης. Είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα.

Η πολιτική που ακολουθεί η παράταξη καθορίζεται μέσα από διαδικασίες

Επίσης, θέλω να ενημερώσω όλους αυτούς ότι τα στελέχη που ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό της παράταξης και, πρωτίστως, για το καλό του τόπου, είναι πάντα σε διαρκή επικοινωνία μαζί μου και έχουν τη στήριξή μου. Η πολιτική που ακολουθεί η παράταξη καθορίζεται μέσα από διαδικασίες, οι οποίες εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διαδρομή της. Η “Ισχυρή Κεφαλονιά” έχει αφήσει σημαντική πρακαταθήκη στον τόπο μέσα από το έργο της ως δημοτική αρχή. Οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, γνωρίζουν ότι και ως αντιπολίτευση θα αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Ήμασταν και θα είμαστε παρόντες σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος. Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω μια φιλική συμβουλή σε αυτούς που ονειρεύονται ή και απαιτούν δαχτυλίδια ηγεσίας.

Η αρχηγία μιας παράταξης δεν παραχωρείται σε κάποιον απλώς επειδή θεωρεί τον εαυτό του δημοφιλή. Η αρχηγία κερδίζεται μέσα από την πολιτική διαδρομή, το πολιτικό ήθος, την προσωπική αξιοπρέπεια, τον σεβασμό των πολιτικών σου συνοδοιπόρων, την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *