Επιβεβαιώθηκε το «λουκέτο» ξενοδοχείου στο Αργοστόλι

Spread the love

Το KefaloniaTimes.gr, δυστυχώς, προέβλεψε το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν μεγάλα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς, τα οποία και δεν θα ανοίξουν. Υπό τον τίτλο «ΣΟΚ: 2+1 ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς ίσως δεν ανοίξουν – Τι ζητούν» στις 26 Απριλίου είχε αναφέρει ξεκάθαρα την κατάσταση και είχε αποκαλύψει ότι δύο μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού σκέφτονται να «βάλουν λουκέτο» το καλοκαίρι!!!

Η επισήμανση του Μάκη Φόρτε

Η είδηση του KefaloniaTimes ήρθε να επιβεβαιωθεί από τα λεγόμενα του δημοτικού συμβούλου, Μάκη Φόρτε, ο οποίος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση των παραλιών, ανέφερε ότι το εμβληματικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου «Mediterranee» δεν θα ανοίξει το φετινό καλοκαίρι!!! Ως συνέπεια, λοιπόν, έχει να μην χρησιμοποιήσει το κομμάτι της παραλίας.

Το KefaloniaTimes έχει πληροφορίες και για δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο που δεν θα λειτουργήσει, ενώ επιχειρηματίας σκέφτεται να ανοίξει μόνο τη μία ξενοδοχειακή μονάδα, αυτή με τα ανεξάρτητα διαμερίσματα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν «λύνουν τα χέρια» των επιχειρηματιών με απόλυτο και σαφή τρόπο…

Χαρ. Καραμανλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *