Πέθανε ο Γεράσιμος Φλαμιάτος – Πως ξεκίνησε

Spread the love

Σε ηλικία μόλις 70 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Κεφαλονίτης, Γεράσιμος Φλαμιάτος, γνωστός από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στον κλάδο του αυτοκινήτου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το 1969 ο Γεράσιμος Φλαμιάτος εντάσσεται στην οικογένεια της ΤΟΥΟΤΑ ως πωλητής ανταλλακτικών στην τότε κεντρική αντιπροσωπεία της Ελλάδος και 14 χρόνια μετά ιδρύεται η «Α. & Θ. ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ ΟΕ», έχοντας ως αντικείμενο τη γενική εμπορία ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις επί της οδού Μιχαλακοπούλου 155.

Το 1987 ιδρύεται η «Γ. ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ», εταιρεία εμπορίας αποκλειστικά ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ και εντάσσεται στο δίκτυο των επισήμων εμπόρων της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ. Το κατάστημα λειτουργεί στην Ούλαφ Πάλμε 34, στην περιοχή Ζωγράφου. Το 1992, ιδρύεται η Γ.ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ ΑΕ στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Κοκκινοπούλου 2, στην περιοχή Ζωγράφου. Δύο χρόνια αργότερα  εντάσσεται στη λειτουργία της επιχείρησης η παροχή χρηματοδοτήσεων και η παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών, γεγονός που επιτυγχάνει την ολοκληρωμένη κάλυψη των πολύπλευρων σύγχρονων αυτοκινητιστικών αναγκών του πελάτη της ΤΟΥΟΤΑ. Το 2002 λειτουργεί το δεύτερο υποκατάστημα της Γ.ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ Α.Ε. στην Κοκκινοπούλου 21, με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών after sales.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *