Η επίσκεψη Καππάτου, Μιχαλάτου στον Κεφαλογιάννη

Spread the love

Σημαντικά ήταν τα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Παναγή Καππάτου και του δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη. Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν:

  • Για τον εμπορικό λιμένα Αργοστολίου συζητήσαμε την προοπτική μεταφοράς του εκτός του αστικού ιστού.

  • Για τη λιμενική εγκατάσταση των κρουαζιεροπλοίων στο Αργοστόλι συζητήσαμε την ανάγκη αναβάθμισης και επέκτασής της. Παρά τη φετινή μείωση της τουριστικής κίνησης, αυτή η ανάγκη θα προκύψει έντονη στο εγγύς μέλλον.

  • Για τη σχολική στέγη συζητήσαμε τις ενέργειες με τις οποίες το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μπορεί να διευκολύνει την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων στο Αργοστόλι (οικόπεδο δίπλα στο Νάπιερ) και στον Πόρο.
Μετά το πέρας της συνεργασίας με το δήμαρχο Αργοστολίου, ο βουλευτής των νησιών συζήτησε με τον υφυπουργό και δυο ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αφορούν το Ληξούρι:
  • Την συμπερίληψη στο επόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου της αναγκαίας ρύθμισης για την επίλυση ρυμοτομικών εκκρεμοτήτων που εμποδίζουν την επισκευή των εργατικών κατοικιών.

  • Την επέκταση της διάρκειας της επιδότησης ενοικίου και την άμεση αποπληρωμή των οφειλόμενων, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *