3 παρουσίες stars στην Κεφαλονιά που δεν θα ξεχάσουμε

Spread the love

Η Κεφαλονιά αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Το ΚΤ θυμάται τις περιπτώσεις των Sarah Jessica Parker, Jon Bon Jovi και Catherine Zeta Jones & Michael Douglas.

Η ηθοποιός της σειράς «Sex And The city» ταξίδεψε με τη θαλαμηγό LionHeart

Sarah Jessica Parker

Αδυναμία φαίνεται να έχει στην Ελλάδα η Sarah Jessica Parker, η οποία είχε επισκεφθεί την Κεφαλονιά το 2013. Μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick, μαγεύτηκαν από τις παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού, γεγονός που το αναφέρει συνεχώς. Στην παρέα τους ήταν και ο Jeremy Irons, πρωταγωνιστή της ταινίας Lion King. Η ηθοποιός της σειράς «Sex And The city» ταξίδεψε με τη θαλαμηγό LionHeart η οποία ανήκει στον Άγγλο επιχειρηματία της μόδας Φίλιπ Γκρίν.

Είχε ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να του βρει παραθαλάσσιο στο νότιο τμήμα του νησιού

Jon Bon Jovi

Ο Jon Bon Jovi επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, όμως, μετά από τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ ταξίδεψε στο Ιόνιο και βέβαια, στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Είναι λάτρης της Ελλάδας και το αποδεικνύει, καθώς μέσα σε 4 χρόνια έχει επισκεφθεί 4 φορές τη χώρα μας. Έκανε πάντως, τις βόλτες του στο νησί και γεύτηκε φρέσκο ψάρι και νόστιμες παραδοσιακές συνταγές. Είχε ζητήσει, σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί, από τοπικό μεσιτικό γραφείο να του βρει παραθαλάσσιο στο νότιο τμήμα του νησιού.  να βρει ένα κατάλληλο παραθαλάσσιο οικόπεδο για την οικογένειά του.

Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει πολλές φορές παραδεχθεί πως τα ελληνικά νησιά είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas

Το ζευγάρι αρχικά την Ακρόπολη και στη συνέχεια τα ελληνικά νησιά, με πρώτη και καλύτερη την Κεφαλονιά.  Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει πολλές φορές παραδεχθεί πως τα ελληνικά νησιά είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.