Εργαζόμενοι στην ΕΔΑΚΙ: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου

Spread the love

Την «μπλούζα της υποταγής» θεωρούν οι εργαζόμενοι της ΕΔΑΚΙ ότι φόρεσαν κάποιοι αξιωματούχοι, λησμονώντας την μπλούζα του Κεφαλονίτη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου  όσο και αν θέλετε να το πιστεύετε»…

Η ανακοίνωση των εργαζόμενων της ΕΔΑΚΙ:

Εμείς, οι εργαζόμενοι στην Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκείνους τους θεσμούς της Κεφαλονιάς, που ξεπούλησαν την περιουσία (X.Y.T.Y. ΠΑΛΟΣΤΗ) του ΦΟΔΣΑ-Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α. που τόσα χρόνια εμείς είχαμε διασφαλίσει.

Για άλλη μία φορά θα σας μιλήσουμε, όχι μόνο σαν εργαζόμενοι αλλά και σαν απλοί πολίτες αυτού του τόπου.

Κανείς απ’ αυτούς που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου  και όχι για τις καρέκλες τους, δεν εξήγησε στον Κεφαλονίτη και τον Θιακό  ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο. Αναφέρονται  ότι η καθημερινή επαφή του πολίτη με την καθαριότητα δεν θα αλλάξει, γιατί θα παραμείνει η Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.,  αρμόδια για την αποκομιδή των απορριμμάτων, ξεχνούν όμως να του πούν ποιο θα είναι το κόστος μετά το ξεπούλημα του ΦΟΔΣΑ στον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ που θα δημιουργηθεί .

Κύριοι, τα τρία (3) χρόνια που απομένουν περνούν γρήγορα, ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου  όσο και αν θέλετε να το πιστεύετε.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων, πενήντα περίπου οικογένειες, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί τα  συμφέροντα τους να συμβαδίζουν με το ξεπούλημα του ΦΟΔΣΑ ,θα βρεθούν απέναντί σας, γιατί δεν ξεπουλιούνται  με τίποτα και σε εσάς θα έχει μείνει η ρετσινιά ότι αντί να φορέσετε την μπλούζα του ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ, φορέσατε την μπλούζα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.