Επιβεβαιώθηκε το ΚΤ: Ο ΝΕΟΛ ανεβαίνει στην Β’ εθνική

Spread the love

Η ιστοσελίδα Kefalonia Times είχαν αποκαλύψει από τις 16 Απριλίου την ευχάριστη είδηση: Η άνοδος του ΝΕΟΛ στη Β’ εθνική. Όπερ και επισημοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα… Η ΕΟΚ ενημέρωσε σήμερα ότι δεν θα συνεχιστούν τα εθνικά πρωταθλήματα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΝΕΟΛ εξασφαλίζει το εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ εθνική!!! Είναι η πρώτη ομάδα της Κεφαλονιάς, μάλιστα, που καταφέρνει να ανέβει στη δεύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο ΝΕΟΛ, λοιπόν, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από το Π. Φάληρο, τον Ηλυσιακό και την Κόρινθο. Έχει, ωστόσο, έναν αγώνα λιγότερο (με την Αχαγιά). Αν λάβει ένα βαθμό, τότε θα συγκεντρώσει 32 βαθμούς και θα μετέχει στην τετραπλή ισοβαθμία. Στην οποία το Ληξούρι τερματίζει στη 2η θέση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής, με πρώτο το Π. Φάληρο, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στη Β’ εθνική!!!

Το ακόμα καλύτερο σενάριο είναι να μην ληφθεί υπόψη η 17η αγωνιστική, όπου δεν μετείχε  η ομάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα κατακτήσει την 1η θέση. Το ερώτημα, βεβαίως, είναι αν θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής, σενάριο που μάλλον δεν προκρίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή…  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *