«Κεραυνοί» κατά Σωτήρη Κουρή

Spread the love

Είναι γεγονός ότι τόσο ο αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, όσο και ο θεματικός, Σωτήρης Κουρής, κράτησαν απόσταση από την «καυτή πατάτα» της ΕΔΑΚΙ. Ο λόγος οφείλεται στις αρχικές δηλώσεις της Ρόδης Κράτσα, η οποία ήταν απόλυτα κατηγορηματική και τάχθηκε υπέρ του νέου φορέα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σωτήρης Κουρής σε ραδιόφωνο, με συνέπεια να δεχθεί «πυρά» από κάθε κατεύθυνση. Ένας άνθρωπος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, που γνωρίζει τα δρώμενα. Ένας από τους οποίους «άστραψε και βρόντηξε» ήταν ο  Αργύρης Γαβριελάτος, πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ.

Να τι του είπε:  

Άκουσα με ιδιαίτερη έκπληξη στην εκπομπή του κ. Δημήτρη Αλοίζου τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή ο οποίος επιτέλους εμφανίστηκε, να καταγγέλλει την ΕΔΑΚΙ και τον Δήμο Αργοστολίου για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων στον αγώνα μας για διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος της Εταιρίας.

Και επιπλέον ότι δίνουμε αυτό τον αγώνα για να εξασφαλίσουμε τις καρέκλες μας. Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι οποίοι κατηγορεί ο κ. Κουρής έχουν τα ίδια προσωπικά συμφέροντα με όλους εκείνους μέσα από το ίδιο του το κόμμα (έβγαλε ανακοίνωση και η ΝΟΔΕ κατά του άρθρου 93) οι οποίοι για παράδειγμα δηλώνουν ότι «βάζουν το συμφέρον της Κεφαλονιάς πάνω απ’ όλα» όπως ο κ. Σταύρος Τραυλός.

Αγαπητέ Κ. Σωτήρη Κουρή οι καθαροί ουρανοί δεν φοβούνται τα θολά ποτάμια. Απολαύστε την εύνοια της κ. Κράτσα και αφήστε όσους αγαπάνε πραγματικά τον τόπο τους να παλέψουν για αυτόν χωρίς κομματικές παρωπίδες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *