Τετ α τετ Καππάτου, Χατζηδάκη για την ΕΔΑΚΙ

Spread the love

«Καζάνι που βράζει» είναι η Κεφαλονιά λόγω του άρθρου 93 στο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο και της κυβερνητικής απόφασης να «κατεβάσει τα ρολά» στην ΕΔΑΚΙ. Δεν είναι μόνο η ομοθυμία που παρατηρήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Αργοστολίου για την απόσυρση του εν λόγω άρθρου, αλλά και η έναρξη απεργίας από πλευράς των εργαζομένων.

Αρχές της εβδομάδας ο βουλευτής, Παναγής Καππάτος, ζήτησε ραντεβού από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη και σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα για το συγκεκριμένο σκοπό. Δεν αποκλείεται το βράδυ να γίνει η μεταξύ τους συνάντηση.

Τα θέματα που θα τεθούν είναι η κατάργηση της ΕΔΑΚΙ και του διαχειριστικού φορέα του Εθνικού Δρυμού. Είναι απόλυτα ξεκάθαρη η θέση του βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όπως άλλωστε διατυπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Κυριακής. Ο Παναγής Καππάτος θα επιδιώξει τη συνέχιση της ΕΔΑΚΙ, τη διασφάλιση καίριων ζητημάτων, όπως τις θέσεις εργασίας την απουσία χωματερής από το νησί, την δυναμική παρουσία Κεφαλονιτών στο νέο φορέα κλπ.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *