Οι σκοτούρες του Βαγγέλη Χαριτάτου στη Ζιμπάμπουε

Spread the love

Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη και δημιουργεί συνεχώς «τριβές» μεταξύ της κυβέρνησης και των κατοίκων αναφορικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τον περιορισμό του. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Κεφαλονίτη, Βαγγέλη Χαριτάτου, του αναπληρωτή υπουργού Εδαφών, Γεωργίας, Νερού και Αγροτικής πολιτικής στη Ζιμπάμπουε σχετικά με το θέμα της εμπορίας καπνού.

Ο Βαγγέλης Χαριτάτος δήλωσε ότι οι καπνοκαλλιεργητές θα πρέπει να επανεξετάσουν την επιλογή εναλλακτικών τρόπων πώλησης του καπνού

Λόγω της πανδημίας η κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε ανέβαλε την πώληση του καπνού και πλέον, αναζητούνται άλλοι τρόποι προκειμένου να διασφαλιστεί ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η εμπορία καπνού θα ξεκινούσε στις 20 του μήνα, αλλά ο Βαγγέλης Χαριτάτος γνωστοποίησε ότι θα καθυστερήσει με συνέπεια να προκληθεί σύγχυση.

Ο Βαγγέλης Χαριτάτος δήλωσε ότι οι καπνοκαλλιεργητές θα πρέπει να επανεξετάσουν την επιλογή εναλλακτικών τρόπων πώλησης του καπνού, εκ των οποίων και μέσω διαδικτύου. Ο Σαμικός ανέφερε, επίσης, ότι η μεταφορά του καπνού στην περιφέρεια και κατ’ επέκταση η πώληση από τις επαρχίες, ίσως, είναι ένα καλό μέτρο…

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες για τον συμπατριώτη μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *