Η απορρόφηση της παράταξη Σπύρου από την Κράτσα – Η αντίδραση Γαλιατσάτου

Spread the love

Η είδηση πέρασε στα ψιλά: Ο Νικόλαος Μηλιώτης ορίστηκε από την Ρόδη Κράτσα ως θεματικός α/περιφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας. Αν, μάλιστα, ο τ. περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος, δεν έβγαζε μια γενικόλογη και άστοχη ανακοίνωση, τότε ουδείς θα είχε ασχοληθεί.

Ο Μηλιώτης ήταν πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και έμπιστος συνεργάτης του Σπύρου Σπύρου

Έμπιστος συνεργάτης του Σπύρου ο Μηλιώτης

Τι πιο απλό από έναν απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και αρμόδιο για το συντονισμό και την Πολιτική Προστασία σε όλα τα Ιόνια Νησιά επί θητείας Σπύρου, να επανέρχεται στα δρώμενα. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Μηλιώτης ήταν πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ένας άνθρωπος που γνωρίζει πως να λύνει προβλήματα. Και κυρίως, ένας έμπιστος συνεργάτης του Σπύρου Σπύρου.

Η κίνηση της περιφερειάρχη, ουσιαστικά, εξαϋλώνει την παράταξη «Ιόνιος Συμμαχία», φέρνοντας στο πλευρό συνεργάτες του πρώην περιφερειάρχη. Ο οποίος, όπως διαφαίνεται, δεν θα κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Η εξαΰλωση της “Ιόνιος Συμμαχία” και η αντίδραση του Γαλιατσάτου

Είναι ηλίου φαεινότερο για ποιο λόγο ο Θόδωρος Γαλιατσάτος θυμίζει τη γάτα, που της έχουν πατήσει την ουρά… Αντιλαμβάνεται ότι η Ρόδη Κράτσα, καλώς εχόντων των πραγμάτων γι’ αυτήν, συσπειρώνει τη δεξιά πτέρυγα, η οποία είχε αντιδράσει τόσο έντονα όταν την είχε επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία.

Και φανταστείτε τι θα συμβεί αν στο 30% που έλαβε η νυν περιφερειάρχη στον πρώτο γύρο προστεθεί το 18% του Σπύρου…   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *