Τι θα γίνει με το θέμα ανόδου του ΝΕΟΛ

Spread the love

Μια σημαντική εκκρεμότητα είναι, αναντίρρητα, αν ο ΝΕΟΛ ανέβει στην Β’ εθνική. Τη στιγμή που καταλαμβάνει την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής και έχει έναν βαθμό λιγότερο από τις Π. Φάληρο, Ηλυσιακό και ΚΑΟΚ.

Μόνο οι τελικές φάσεις παίδων-εφήβων και νεανίδων- κορασίδων

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ρίχνει το μπαλάκι στην ΕΟΚ, η οποία με τη σειρά της συναντάει εμπόδια από πλευράς των σωματείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας θέλουν να γίνουν τα εναπομείναντα ματς, εν τούτοις, αντιδρούν τα σωματεία διότι θέλουν να αποφύγουν τις πληρωμές…

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι θα διεξαχθούν μόνο οι τελικές φάσεις παίδων-εφήβων και νεανίδων- κορασίδων, όπως κι αυτά για την άνοδο στη Γ’ εθνική και την Α2 γυναικών.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Β’ εθνική

Πρακτικά σημαίνει ότι ο ΝΕΟΛ έχει σοβαρές ελπίδες να λάβει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Β’ εθνική, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι δεύτερος στην τελική κατάταξη. Με τη βασική προϋπόθεση να προσθέσει ένα ακόμα βαθμό στο …σακούλι του.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πάντως, πέρασε τροποποίηση, σύμφωνα με την οποία παρέχει ευελιξία κινήσεων στους διοργανωτές των αθλητικών πρωταθλημάτων να λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις ώστε να αποφεύγεται η συνάθροιση μεγάλου αριθμού προσώπων στους αγωνιστικούς χώρους ή στις εξέδρες των γηπέδων.

Οι τροποποιήσεις θα λαμβάνονται από τα οικεία διοικητικά συμβούλια ή τις εκτελεστικές επιτροπές, κατά περίπτωση, και δεν θα εγκρίνονται, ούτε θα επικυρώνονται από γενική συνέλευση, κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης καταστατικής ή κανονιστικής ρύθμισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *