Το ψυχολογικό πλεονέκτημα της Ελλάδας στον τουρισμό

Spread the love

Ο κορονοϊός αρχίζει σταδιακά να εξασθενεί και αφήνει τα πρώτα του σημάδια στον τουρισμό. Η Ελλάδα ήταν από τις χώρες που βγήκε κερδισμένη από τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό, αν κι αυτό δεν πρόκειται να αποτυπωθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Το Ιόνιο θα αποτελέσει έναν ασφαλή προορισμό

Η χώρα μας είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι πλεονεκτεί έναντι των γειτονικών της χωρών και συγκεκριμένα, της Ιταλίας και της Τουρκίας. Η μεν Ιταλία ήταν από τις πρώτες χώρες που γνώρισαν τον εφιάλτη της πανδημίας και ιδιαίτερα στις πιο τουριστικές περιοχές της, ενώ στη δε Τουρκία είναι ραγδαία η εξάπλωση του κορονοϊού.

Αν προσθέσουμε, δε, και τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται η Ισπανία, γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι η Ελλάδα κατέχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον τουρίστα που θέλει να ταξιδέψει το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα το Ιόνιο θα αποτελέσει έναν ασφαλή προορισμό κι αυτό ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνεται στις καμπάνιες που θα ξεκινήσουν να γίνονται.

Η κυβέρνηση της Αυστρίας, ήδη, δίνει την χώρα μας ως τον πιο ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό, μαζί με την Κροατία και την Αίγυπτο. Και έπονται κι άλλες χώρες…  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *