Συνομιλία Καππάτου, Θεοχάρη για τον τουρισμό – Τι θα συζητηθεί

Spread the love

Συζήτηση για το «καυτό» θέμα του τουρισμού θα έχει την προσεχή Δευτέρα ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, με τον υπουργό, Χάρη Θεοχάρη.

Μαζί με τον Παναγή Καππάτο θα είναι και οι βουλευτές Κέρκυρας, Λευκάδας και Ζακύνθου, Στέφανος Γκίκας, Αθανάσιος Καββαδάς και Διονύσιος Ακτύπης, οι οποίοι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι για την «καυτή πατάτα» της τουριστικής προβολής και προώθησης των νησιών του Ιονίου.

Τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές της ΝΔ στα Ιόνια είχε ο Παναγής Καππάτος

Οι προτάσεις των βουλευτών στον Θεοχάρη

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχαν χθες Παρασκευή οι τέσσερις βουλευτές αποφάσισαν την άμεση συζήτηση με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, αναφορικά με τα θέματα:

  • Τη δημιουργία του voucher από πλευράς κυβέρνησης, ώστε οι Έλληνες να στραφούν προς το Ιόνιο και δη την Κεφαλονιά.

  • Την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

  • Την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων, με την αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων.  

Θεοχάρης: Στόχος είναι να ανοίξουν οι επιχειρήσεις

«Τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων για να μπορέσουν να επιβιώσουν την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Θεοχάρης και εξήγησε: «Το δεύτερο στάδιο, θα είναι ένα στάδιο στήριξης για να αρχίσουν να λειτουργούν. Με στόχο να ξεκινήσει να έρχεται το ρεύμα όσο πιο άμεσα γίνεται. Υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων για επιχειρήσεις τουρισμού. Στόχος είναι να ανοίξουν οι επιχειρήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.