Μήνυμα Θ. Μιχαλάτου: Όποιοι μιλούν για αμοιβές, ας σιωπήσουν – Τι είπε για Ματιάτο

Spread the love

Βροντερό είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφορικά με τα όσα λέγονται και γράφονται για την αποχώρηση του Σπύρου Ματιάτου από την παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς».

Αναντίρρητα, ήταν βαρύγδουπη η ανεξαρτητοποίηση του νυν αντιδημάρχου Ομαλών, δεδομένου ότι επέφερε αναταράξεις στην παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος σε ραδιοφωνική εκπομπή του Ιόνιαν Γκάλαξι άφησε αιχμές εις βάρος όλων όσων καλλιεργούν τη διχόνοια.

Τι είπε μεταξύ άλλων:

  • Ο Ματιάτος δεν πήγε στον Μιχαλάτο, αλλά θεσμικά ένας δημοτικός σύμβουλος έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες του δήμου του. Και είναι υποχρέωσή του, από τη στιγμή που επιζητάει την ανάπτυξη, να το πράξει όταν του το προτείνει ο δήμαρχος.
  • Όλοι όσοι σπέρνουν τη διχόνοια και ομιλούν για αμοιβές, κατεβάζουν τη συζήτηση ακόμα πιο χαμηλά. Όλοι αυτοί που μιλούν για αμοιβές καλύτερα να σιγήσουν.
  • Θέλω οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι να αναλάβουν ένα ρόλο και μια θέση ευθύνης, με στόχο την ανάπτυξη του Αργοστολίου. Θεωρώ ότι έχουν καθήκον να το πράξουν, τοποθετώντας πάνω από το «εγώ» το «εμείς».
  •  Όσοι καλλιεργούν το μίσος θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους. Όλοι πρέπει να περπατήσουμε μαζί.

Αναλυτικά τι είπε ο δήμαρχος Αργοστολίου για την αποχώρηση Σπύρου Ματιάτου

Βάλτε πλάτη να βοηθήσουμε τον δήμο

Δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή. Από την πρώτη στιγμή έκανα πρόσκληση προς όλες τις παρατάξεις, λέγοντας ότι «βάλτε πλάτη να βοηθήσουμε τον δήμο». Έχω κάνει κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν τον δήμο στο πλαίσιο των συνεργασιών που προστάζει ο νέος νόμος. Και θα συνεχίσω να το κάνω, με στόχο να παράγουμε συνεχώς έργο προς όφελος των κατοίκων . Αυτό λέω από την πρώτη στιγμή.

Ο κ.Ματιάτος γνωρίζει άριστα την περιοχή

Η κ. Μιχαλάτου μετέχει σε όλες τις επιτροπές και θεώρησα σωστό ότι λόγω της ανάγκης που υπάρχει λόγω κορονοϊού, να ορίσω αντιδήμαρχο Ομαλών τον κ. Ματιάτο. Ποιος άλλος γνωρίζει καλύτερα την περιοχή; Του ζήτησα να βάλει πλάτη και να βοηθήσει κι αυτός αμέσως το έπραξε. Όσα γράφονται στερούνται σοβαρότητας.

Η κοινωνία θέλει τον δήμο ενωμένο και μονιασμένο

Δηλαδή, ήταν σωστό να μου αρνηθεί να βοηθήσει τον δήμο; Τον παρακάλεσα κι αυτός αποδέχθηκε την πρόταση. Θεωρώ ότι διανύουμε μια περίοδο συνεργασιών κι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Η κοινωνία θέλει τον δήμο ενωμένο και μονιασμένο. Έχουμε πόλεμο με τον κορονοϊό, έχουμε πόλεμο με την οικονομική κρίση, γι’ αυτό και όλοι πρέπει να προτάξουμε το συλλογικό συμφέρον. Πάνω από το «εγώ» πρέπει να μπει το «εμείς».

Οι ψήφοι που έλαβε ο κ. Ματιάτος είναι δικοί του

Είναι ο μοναδικός σύμβουλος στα Ομαλά και οι ψήφοι του ανήκουν δικαιωματικά. Τριάντα χρόνια δραστηριοποιείται ο κ. Ματιάτος και είναι προς τιμή του ότι δέχθηκε να βοηθήσει το δήμο και την περιοχή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *