Η …αποστασία του Ματιάτου και η εκκωφαντική σιωπή του Παρίση

Spread the love

Η αιφνίδια – για λίγους – αποχώρηση του Σπύρου Ματιάτου από την δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά», στην οποία ηγείται ο Αλέξανδρος Παρίση, έχει επιφέρει έντονες αναταράξεις. Το σχέδιο απορρόφησης των κραδασμών περιλαμβάνει συνεχείς επιθέσεις εις βάρος του νυν αντιδημάρχου, πλέον, Ομαλών.

Οι επιθέσεις εις βάρος του Ματιάτου

Την αρχή έκανε ο Αλέξανδρος Μοσχονάς μιλώντας για «αποστασία» και ακολούθησε ο Μάκης Παπαναστασάτος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων «ότι δεν θα έχει μούτρα να κατέβει στην αγορά», ενώ άφησε υπόνοιες για υπονόμευση της παράταξης Παρίση.

Είναι φανερό ότι η αποχώρηση Ματιάτου από την παράταξη την έχει μετατρέψει σε …Ανίσχυρη Κεφαλονιά, ενώ παράλληλα έχει ενδυναμώσει αυτή της Δημοτικής Συμπολιτείας του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Εξ ου και οι επιθέσεις εις βάρος του νυν αντιδημάρχου.

Γιατί σιωπά ο Αλέξανδρος Παρίσης;

Το ερώτημα, εν τούτοις, είναι ένα: Για ποιο λόγο σιωπά εκκωφαντικά ο επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Παρίσης; Αυτός που πραγματικά δικαιούται να μιλήσει για την κίνηση Ματιάτου και που γνωρίζει πως είναι να μετατρέπεσαι σε «αντάρτη».

Διότι, κάτι παρόμοιο, προφανώς, είχε κάνει και ο τ. δήμαρχος κατά το παρελθόν. Όταν σε επίπεδο νομαρχιών «αποσκίρτησε» από τη Νέα Δημοκρατία, παράκουσε τις εντολές της Ρηγίλλης και τέθηκε απέναντι στον Διονύση Λευκαδίτη, τον οποίο και κέρδισε.

Μόνο ο Παρίσης γνωρίζει πως είναι να ασφυκτιείς σε μια παράταξη, πως είναι να μην σου δίνουν σημασία και εν προκειμένω, πως μια δημοτική παράταξη όπως είναι αυτή της «Ισχυρής Κεφαλονιά», να βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *