Τι είπαν Μιχαλάτος, Καππάτος για το κρούσμα στην Κεφαλονιά

Spread the love

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορoνοϊού στην Κεφαλονιά είναι γεγονός. Τόσο ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, όσο και ο βουλευτής, Παναγής Καππάτος, αναφέρθηκαν στο κρούσμα. Ο μεν πρώτος ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι Mega ότι ο άνδρας όταν αντιμετώπισε τα πρώτα συμπτώματα πήγε στο νοσοκομείο έδωσε δείγμα και του ζητήθηκε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ πλέον γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του.

Ο δε βουλευτής ξεκαθάρισε ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί της διαχείρισης του περιστατικού. Ιχνηλατούνται οι επαφές του ασθενούς με άλλα μέλη της κοινότητας. Ανέφερε:

«Δεν υπάρχει λόγος οι κάτοικοι του νομού μας να παρεκκλίνουν από τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί μέχρι τώρα. Η αποφυγή επαφών με άλλα μέλη της κοινότητας, είναι ο καλύτερος τρόπος που υπάρχει για την προστασία μας.

Για την καλύτερη διαχείριση του περιστατικού βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Yπουργεία, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καθώς και τις δημοτικές αρχές και την αστυνομική και πυροσβεστική διεύθυνση του νομού μας.

Μένουμε σπίτι για την προστασία όλων μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *