Στ. Τραυλός: «Μην έρχεστε στην Κεφαλονιά για πλάκα…»

Spread the love

Ο Σταύρος Τραυλός, α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έκανε έκκληση στους Αθηναίους Κεφαλονίτες να μην ταξιδέψουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο νησί, στην εκπομπή του Γιώργου Χαλαβαζή στο Inkefalonia 103,9.

Μην έρχεστε για πλάκα στην Κεφαλονια

«Το θετικό στοιχείο που έχουμε εμείς και δεν το έχουμε όσοι διαμένουν στην Αθήνα, είναι ότι μπορούν να βγουν έξω χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού», ανέφερε ο Στ, Τραυλός και εξήγησε: «Για αυτό και θα κοιτάξουν να έρθουν στο νησί. Εμείς τους λέμε να καθίσουν εκεί έως ότου ξεπεραστεί το πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι σε ειδικές περιπτώσεις., Μην έρθουν, όμως για πλάκα.

Με τον τρόπο αυτό προστατεύουμε και τους γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, για τα οποία στόχος της περιφέρειας είναι να ενισχυθούν με έμψυχο δυναμικό.

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανέφερε επίσης:

  • Για την επιστολή που έστειλε στον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, στον οποίο ζητάει να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού της κίνησης από και προς τα νησιά μας.
  • Πρέπει να μένουμε σπίτι για να βοηθήσουμε εμπράκτως τους γιατρούς και νοσοκόμους μας, τις ευπαθείς ομάδες και γενικά την κοινωνία αναλαμβάνοντας την δική μας ευθύνη.
  • Η Ελληνική κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει αυτή την κρίση με πολύ καλά μέτρα που έχουν βοηθήσει και όλοι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.