Τα παιδία παίζει: Κατώτεροι των περιστάσεων οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κεφαλονιάς

Spread the love

Στο μικρόκοσμό τους φαίνεται να ζουν δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην δήμαρχοι εν μέσω του σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες: Του θανατηφόρου ιού που απειλεί τον κόσμο.

Άνθρωποι πεθαίνουν, άλλοι χαροπαλεύουν, οι συναθροίσεις απαγορεύονται, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός έχει μπει σε καραντίνα και οι δημοτικοί «άρχοντες» κάνουν καλαμπούρι και καταφεύγουν σε φθηνά τεχνάσματα για να κάνουν αντιπολίτευση. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι θα περάσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα δύσκολες στιγμές και πρέπει να υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση, που επιτυγχάνεται μόνο με την ομόνοια και την συνεννόηση.

Σοβαρότης… μηδέν

Στο Αργοστόλι διατυπώνονται ανάξιες λόγου καταγγελίες, στη Σάμη ασχολούνται με το αναψυκτήριο στο Λιμνοσπήλαιο και στο Ληξούρι για το πώς θα διοργανώσουν τις δικές τους πολιτιστικές εκδηλώσεις!!! Μέχρι και ο Αλέξανδρος Παρίσης ομολόγησε ότι έκανε «καλαμπούρι» την ώρα του δημοτικού συμβουλίου για όσα είπε κατά του Νικόλα Βαλλιανάτου. Σοβαρότης… μηδέν.

Υπό την «σκέπη» του δήμου Αργοστολίου και του δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, οι δήμαρχοι Γιώργος Κατσιβέλης και Μάκης Μονιάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι επιβάλλεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην Κεφαλονιά στο σοβαρότατο θέμα εξάπλωσης και καταπολέμησης του θανατηφόρου ιού.

Ας μπουν σε καραντίνα

Κι αν οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των δήμων, που έχουν συνεχώς στο μυαλό τους πως θα κάνουν μικροπολιτική για ίδιον όφελος και πως θα «πετροβολούν» μέσω ανυπόστατων καταγγελιών και «άρθρων», ας μας κάνουν την χάρη να μπουν σε καραντινα. Δεν τους χρειαζόμαστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *