Θυελλώδεις άνεμοι στην Κεφαλονιά – Αυξημένα είναι τα μέτρα

Spread the love

Θυελλώδεις θα είναι οι άνεμοι στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και ως εκ τούτου, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα από το Λιμεναρχείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 20-02-2020 / 04:00 UTC ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

Α.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ Η ΟΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ :

  • ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.

  • ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ Η΄(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

Β. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΛΕΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΕΣ Η’ (ΔΙΑΖ) ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΙΜΕΝΑ Η΄ (ΔΙΑΖ) ΟΡΜΟ.

Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

ΥΠΕΥΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ VHF 12 ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜ. 2671022224 Η΄(ΔΙΑΖ) ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ: Λ/Σ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ 2674041400, Α’ Λ/Τ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ 2674072460 ΚΑΙ Β΄ Λ/Τ ΣΑΜΗΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ 2674022031.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *