Θ. Μιχαλάτος: Ο προϋπολογισμός θα νοικοκυρέψει τα πράγματα

Spread the love

«Θέτουμε το στοίχημα ενός σύγχρονου και νοικοκυρεμένου δήμου», ανέφερε ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2020. Το ύψος του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 35.744.865 ευρώ και όπως ανέφερε ο Μιχαλάτος, «έρχεται για να νοικοκυρέψει τα πράγματα».

Ο δήμαρχος Αργοστολίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

  • Η εικόνα του δήμου και σύμφωνα με όσα είδαμε για το 2019, δείχνει ότι αν δεν έχουμε αύξηση των εσόδων θα έχουμε θέμα. Παρατηρώντας τα έξοδα λειτουργίας του δήμου Κεφαλονιάς του 2019, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει έλλειμμα της τάξεως των 700.000 ευρώ.
  • Το ζητούμενο είναι δήμος Αργοστολίου να αξιοποιήσει τα ακίνητά του και να έχει πόρους, ώστε να ενδυναμωθεί οικονομικά και να παρέχει υπηρεσίες στους δημότες.
  • Στόχος μας είναι να κινηθούμε άμεσα και να φτιάξουμε μελέτες, ώστε να εντάξουμε έργα μέσα από προγράμματα. Έχουμε έναν ισολογισμό που ισοσκελίζεται και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να τον πετύχουμε.
  • Το στοίχημα που θέσαμε είναι να γίνει ο δήμος σύγχρονος και νοικοκυρεμένος. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε.

Κατά ψήφισαν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκή Συσπείρωσης, Γιάννης Κουρούκλης και Σταύρος Γρηγορόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα», Μάκης Φόρτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *