«Παρακάλια» Μονιά στον Άδωνη για την αξιοποίηση ακινήτου – Για τις εξορύξεις ούτε λόγος

Spread the love

Από το χέρι πήρε ο Σταύρος Τραυλός το νέο δήμαρχο Σάμης, Μάκη Μονιά και τον πήγε κατ’ ευθείαν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός, ωστόσο, οι γνωρίζοντες επισημαίνουν ότι ο εκλεκτός του Σύριζα το έπραξε, προκειμένου να αξιοποιηθεί το ακίνητο του δήμου, που βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Πέντε χιλιάδες ευρώ έχει οριστεί το ενοίκιο του εν λόγω ακινήτου και σίγουρα, θα αποτελέσει μια βαθιά ανάσα για το δήμο η είσπραξη του ποσού από το υπουργείο. Αλλά ούτε λέξη για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Κεφαλονιά…

Οι εταιρίες μοιράζουν χάντρες στους ιθαγενείς

Πριν από περίπου ένα χρόνο διεξήχθη συγκέντρωση στην Σάμη, με την παρουσία και του τότε υποψήφιου δημάρχου, Μάκη Μονιά. Ο οποίος, προφανώς για προεκλογικούς λόγους, ανέφερε ότι «οι εταιρίες μοιράζουν χάντρες στους ιθαγενείς, για να δημιουργήσουν συνείδηση αποδοχής του εγκλήματος που πάει να γίνει στη περιοχή μας, να σταματήσουν τώρα οι όποιες τέτοιες δραστηριότητες στο Ιόνιο».

Λησμόνησε να θέσει θέμα εξορύξεων ο Μονιάς

Ενώπιον του Άδωνη Γεωργιάδη, αρμόδιου υπουργού, ο Μάκης Μονιάς λησμόνησε να του θέσει τις απόψεις κατοίκων του δήμου του αναφορικά με το θέμα των εξορύξεων. Κατά τη διάρκεια περιφερειακού συμβουλίου μετέφερε τις αποφάσεις κατά της πραγματοποίησης των εξορύξεων, καλώντας το Περιφερειακό συμβούλιο να κινηθεί προς την κατεύθυνση της ακύρωσης αυτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *