Η απάντηση του Αρ. Μπατιστάτου στο KefaloniaTimes: Πολιτικοί αντίπαλοι είμαστε, δεν είμαστε «εχθροί»

Spread the love

Απάντηση έστειλε στο Kefalonia Times ο υποψήφιος βουλευτής, Αριστοτέλης Μπατιστάτος, αναφορικά με το δημοσίευμα υπό τον τίτλο Σε εκδήλωση της δοτής ηγεσίας ο Μπατιστάτος – Ο πολιτικός και ηθικός κατήφορος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι αγαπητοί φίλοι του kefaloniantimes.gr προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι ακόμα και στα συνέδρια των κομμάτων η πολιτική ευπρέπεια απαιτεί να παρευρίσκονται εκπρόσωποι και όλων των άλλων κομμάτων του Εθνικού Κοινοβουλίου. Ή ίσως επειδή κέρδισε την έδρα η ΝΔ θα πρέπει να πάψουμε να μιλάμε, να χαιρετιόμαστε, να πίνουμε καφέ με τον κ. Καππάτο, με τον κ. Τραυλό, με τον κ. Κουρή ή με την κ. Κουλουμπή.

Πολιτικοί αντίπαλοι είμαστε, δεν είμαστε «εχθροί». Εκτός και αν κάποιοι βλέπουν «εχθρούς» ανάμεσα στους Κεφαλλονίτες και τους Θειακούς. Ή «περίσσευε» η δική μου άποψη προς τον κ. Υπουργό για τη μεταφορά του εμπορικού λιμανιού του Αργοστολίου απέναντι, επειδή δεν είμαστε στο ίδιο κόμμα.

Ή θα «πέσετε από τα σύννεφα» αν σας πω ότι είμαι φίλος με τον κ. Κεφαλογιάννη γιατί στην προηγούμενη Κοινοβουλευτική περίοδο ήταν ο μόνιμος ψηφοσυλλέκτης της Βουλής μαζί με την Νατάσσα Γκαρά (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου) η οποία είναι εξίσου φίλη μου και είχα την «ατυχία» να τον γνωρίσω. Κατανοώ το δημοσιογραφικό ταπεραμέντο, αλλά υπάρχει και η αστική ευγένεια όπως υπάρχει και η Αστική Δημοκρατία. Απέχει πολύ η «Σουηδία». Δυστυχώς δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος…

Με σεβασμό

Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *