Έξι χρόνια μετά το σεισμό και συνεχίζεται η ενημέρωση!

Spread the love

«Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς», αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και εμείς φέραμε στο μυαλό μας τα όσα επακολούθησαν του σεισμού των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε πρωτίστως το Ληξούρι.

Έξι χρόνια μετά και ακόμα οι Ληξουριώτες μετρούν τις «πληγές» τους… Έξι χρόνια μετά και ακόμα συζητάμε για τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός το 2014…

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ταξίδεψε στην Κεφαλονιά και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ενημερώθηκε, δε, για τον επαρχιακό δρόμο Ληξούρι-Ανωγή, για τα Κουβαλάτα και τις εργατικές κατοικίες.

Έξι χρόνια μετά τον σεισμό και βρισκόμαστε στη διαδικασία συνομιλίας και ενημέρωσης. Πέρασαν τα χρόνια του Σύριζα ως κυβέρνηση, δίχως αποτέλεσμα και οδεύουμε προς τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Και ακόμα βρισκόμαστε στη διαδικασία ενημέρωσης… Κι αν γίνει προσεχώς ανασχηματισμός και αλλάξει ο υφυπουργός, τότε κι αυτός πρέπει να ενημερωθεί. Οι κάτοικοι, όμως, του Ληξουρίου θα συνεχίσουν να ζουν με τις «πληγές» που τους προκάλεσε ο σεισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.