Η ανθρώπινη εξομολόγηση του Ν. Φραντζή: Η περιπέτεια μου είναι ένα παράδειγμα ότι όλα αντιμετωπίζονται

Spread the love

Χωρίς περιστροφές και ενδοιασμούς ο γενικός γραμματέας του δήμου Αργοστολίου και πρώην δήμαρχος Λειβαθούς, Νίκος Φραντζής, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας και δηλώνει μαχόμενος. «Όχι, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Φραντζής ανέφερε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα που σου παρουσιάζεται πρέπει να μην απογοητεύεσαι. «Πρέπει να πεις γιατί όχι σε εμένα και να δώσεις εμπιστοσύνη στην επιστήμη, στην ιατρική», επισήμανε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5.

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι με τα προβλήματα

«Όπως όλοι ευχόμαστε το υπέρτατο αγαθό είναι η υγεία», συνέχισε ο γγ και συνέχισε: «Αλλά η ζωή φέρνει και προβλήματα και όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα όπως είναι ένας καρκίνος πρέπει να μην απογοητεύεσαι, πρέπει να πεις γιατί όχι σε εμένα και να δώσεις εμπιστοσύνη στην επιστήμη, στην ιατρική. Πρέπει να έχει την ψυχολογία η οποία όμως εξαρτάται από τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Εγώ το αντιμετώπισα και το αντιμετωπίζω, έχοντας δίπλα μου έναν άνθρωπο που ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μου έδωσε δύναμη να πατήσω γερά και να προχωρήσω, την Μαριάννα.

Δεν τα παρατάμε…

Η περιπέτεια μου είναι ένα παράδειγμα ότι όλα αντιμετωπίζονται, αρκεί ο άνθρωπος μέσα από το μυαλό και την ψυχή του να το θέλει και να έχει και το κατάλληλο περιβάλλον. Πρόσφατα συνάντησα έναν φίλο μου που αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο και ήταν έτοιμος να τα παρατήσει. Όχι. Δεν τα παρατάμε.

Περνάμε σε μια εποχή που το προσδόκιμο ζωής μεγαλώνει και δεν μπορεί μια ασθενειούλα είτε μικρή είτε μεγάλη να σε κάνει πίσω. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή την μάχη, την πιο δυνατή μάχη. Χάρις σ’ εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους Είμαστε στην τελική ευθεία και πάμε πολύ καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *