Ο Π. Παπαδάτος στο πλευρό της Αδελφότητας – Ήταν και πάλι ο χορηγός της εκδήλωσης

Spread the love

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διεξήχθη στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και ιθακήσιων Πειραιώς για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης του νησιού μας.

Ο Παπαδάτος πλήρωσε το κόστος της αίθουσας του Μουσείου

Παρόντες ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, και ο “δικός” μας βουλευτής, Παναγής Καππάτος και οι κ.κ. Βώρος, Μπενατάτος, Κουγιανός.

Ο Παύλος Παπαδάτος, ωστόσο, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, δεδομένου ότι όχι μόνο προσφωνήθηκε από την πρόεδρο της αδελφότητας όχι, μόνο επισημάνθηκε το πλούσιο βιογραφικό του αλλά και προσκλήθηκε επί σκηνής να μιλήσει. Κι αυτό διότι, συν τοις άλλοις ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης και ο άνθρωπος που πλήρωσε το κόστος της αίθουσας του Μουσείου.

Να τι είπε ο Παύλος:

  • Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Κατ΄αρχάς, ειπώθηκε ότι είμαι πολιτευτής. Αλλά δεν είμαι. Παρ’ ολίγον όμως να ήμουν….
  • Πέρσι κάναμε μία ευχή: Να μας έχει καλά ο θεός ώστε να κόψουμε ξανά την πίτα μας και το 2020 ξανά μαζί.
  • Φαίνεται ότι ο θεός μας άκουσε και φέτος είμαστε ακόμη περισσότεροι. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την πρόεδρο της αδελφότητα της και το διοικητικό συμβούλιο για την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να διατηρούνται ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα, η κουλτούρα και οι παραδόσεις των νησιών μας.
  • Φέτος θα κάνω ξανά την ίδια ευχή να μας χαρίζει ο θεός υγεία ώστε να είμαστε εδώ ξανά και του χρόνου. Να μας χαρίσει όμως και πολλά λεφτά ώστε να συμβάλουμε και εμείς στην οικονομική ενίσχυση της αδελφότητας όπως έκανε και ο συμπατριώτης μας αείμνηστος Αθανασούλης που κληροδότησε στην αδελφότητα το κτίριο στο οποίο στεγάζεται στον Πειραιά.
  • Φίλες και φίλοι για άλλη μια φορά σας εύχομαι χρόνια πολλά και να μας έχει καλά ο θεός να κόψουμε ξανά την πίτα μας και tο 2021»

Και του χρόνου λοιπόν Παύλο Να μας έχει καλά ο Θεός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.