Σε ανούσιες τουριστικές εκθέσεις ταξιδεύει η Κράτσα

Spread the love

Στην αντεπίθεση εις βάρος της Ρόδης Κράτσα πέρασε ο Σπύρος Γαλιατσάτος, πρώην αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, ο οποίος την κατηγορεί ότι «μετέφερε όλα τα κονδύλια που ήταν για τέτοιου είδους δράσεις για περίπτερα και μετακινήσεις Υπαλληλικού Προσωπικού, σε ανούσιες τουριστικές εκθέσεις (ακόμα και στη Βηρυτό)!»

Σε ανάρτησή του εξήγησε:

Αυτή η ευχάριστη είδηση (σ.σ. η αύξηση των πτήσεων από Μιλάνο προς Κεφαλονιά με την Blue Panorama) μας είχε ανακοινωθεί από αρχές του περασμένου Οκτώβρη στο Ρίμινι.

Εκεί είχε προγραμματιστεί συνάντηση από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “VIAGGIOXTE” της κ. Ελένης Σαρικώστα, με το οποίο η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεργάζεται τα τρία τελευταία χρόνια εξόχως απότελεσματικά, για την Ιταλική αγορά.

Επίσης το ίδιο έγινε και με την άλλη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους “VOLOTEA”. Δυστυχώς όμως τα “Θαύματα” στην Ελλάδα είναι βραχύβια. Η κα Κράτσα μετέφερε όλα τα κονδύλια που ήταν για τέτοιου είδους δράσεις για περίπτερα και μετακινήσεις Υπαλληλικού Προσωπικού, σε ανούσιες τουριστικές εκθέσεις (ακόμα και στη Βηρυτό)!

Το ίδιο θα συμβεί και με τα άλλα Γραφεία (Γερμανόφωνων Χωρών, Σερβίας, κλπ). Δεν θα μείνουμε απαθείς, θα περισώσουμε ότι μπορούμε, διότι έχουμε δομήσει διεθνώς κύρος με την συνέπεια και τις άοκνες προσπάθειες μας.

Θέλω να συγχαρώ τον εξαίρετο συνεργάτη μου κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο (Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων) που στάθηκε κοντά μου όλο αυτό το διάστημα, αλλά και πάρα πολλούς άλλους σε όλα τα νησιά μας, με τους οποίους θα συνεχίσουμε. Με την Κοινωνική και Οικονομική πρόοδο των νησιών μας δεν μπορεί να “παίζει” κανείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *