Τετ α τετ Μιχαλάτου με την ένωση Ηλεκτρολόγων του νησιού

Spread the love

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε χθες Τρίτη στο γραφείο του ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, με το προεδρείο της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα, με τους Διονύσιο Κατσούρη, πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο Διονύσιο Κωνσταντάτο, τον γραμματέα Ιωάννη Γασπαράτο, τον ταμία Παναγιώτη Ζαμπέλη και το μέλος του Δ.Σ. Μενέλαο Βαλλιάνο.


Παρουσίασαν τα προβλήματα του κλάδου τους και τόνισαν την σπουδαιότητα του επανελέγχου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων που αποτελούν χώρους συνάθροισης κοινού.

Θ. Μιχαλάτος: “Ο δήμος μας δεν είναι στελεχωμένος με αρκετούς ηλεκτρολόγους”

“Δυστυχώς ο δήμος μας δεν είναι στελεχωμένος με αρκετούς ηλεκτρολόγους για να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα τόσο στα προβλήματα του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας όσο και στις επισκευές – επιδιορθώσεις των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων”, τόνισε ο δήμαρχος και εξήγησε: “Η συνεργασία Δήμου – Ένωσης Ηλεκτρολόγων θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της ασφάλειας των συνδημοτών μας και γι’ αυτό είναι αναγκαία».

Αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης δεσμεύτηκαν για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία προς όφελος του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *