Τα …πρώτα 100 χρόνια ήταν δύσκολα για το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Η λαμπρή τελετή (βίντεο-φώτο)

Spread the love

Με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης η διοίκηση διοργάνωσε μια εξαιρετικά λαμπρή τελετή, παρουσία προέδρων κι άλλων Επιμελητηρίων της χώρας.

Στ. Σπαθής: «Το Επιμελητήριο ανοίγει δρόμους προς την πρόοδο»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, αποδείχθηκε εξαιρετικός “οικοδεσπότης”

Ο «οικοδεσπότης», Σταύρος Σπαθής, καλωσόρισε τους αξιωματούχους των Επιμελητηρίων και ανέφερε ότι «η επίσκεψή στο σπίτι μας, στο σπίτι κάθε επιχειρηματία και επαγγελματία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας τιμά ιδιαίτερα.

Στο πρόσωπο όλων σας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να τιμήσω αυτούς τους ανθρώπους του επιχειρείν όλα τα μέλη του Επιμελητήριου μας, αλλά και των υπολοίπων Επιμελητηρίων, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τηρώντας το θεσμικό και ουσιαστικό του ρόλο, στέκεται αρωγός κάθε προσπάθειας. Ανοίγει ως οφείλει δρόμους προς τη πρόοδο. Με αυτό τον τρόπο οφείλουμε να τιμήσουμε την ιστορία μας, αποτελεί όμως και για εμάς μια σημαντική δέσμευση και ευθύνη για το παρόν και το μέλλον».

Οι Μιχαλάτος, Καππάτος στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο δήμαρχος Αργοστολίου και επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο βουλευτής των νησιών, Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος, ο αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος.

Το «παρών» έδωσαν και ο πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων, Δημήτρης Ατσάρος, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου, Σπύρος Σαμούρης, Γιώργος Τσιλιμιδός και Νίκος Κουρκουμέλης, ενώ απουσίαζαν οι δήμαρχοι τόσο του Ληξουρίου όσο και της Σάμης.

Οι βραβεύσεις των Επιμελητηρίων

Βραβεύθηκαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Παύλος Ραβάνης, ο πρόεδρός της Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Δημητρίου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς.

Οι τρεις πρόεδροι Αργολίδας, Δαμούλος, Αθηνών, Χατζηθεοδοσίου και Ιωαννίνων, Δημητρίου έθεσαν το αίτημα αδελφοποίησης με το Επιμελητήριο της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κάτι που αποδέχθηκε τάχιστα ο Σταύρος Σπαθής.

Δείτε το βίντεο της εντυπωσιακής εκδήλωσης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *