«Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» απονεμήθηκαν στην εκδήλωση-γιορτή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, όπου είχε μια σειρά συναντήσεων με οικονομικούς παράγοντες και επιχειρηματίες.
Στόχος του θεσμού είναι η έμπρακτη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, με τη στήριξη όλων των μελών του Ε.Ε.Α. για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops).
Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε στην ομιλία του: «Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό που θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που δίνει η τεχνολογία και να μπουν με ευνοϊκές προϋποθέσεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συμβάλει με ένα μεγάλο ποσό για αυτήν την στήριξη των επιχειρήσεων και ευελπιστώ ότι θα συμπράξουν τα συναρμόδια υπουργεία αλλά και η Περιφέρεια και ο Δήμος».