«Επτασφράγιστο μυστικό» ήταν ο …άγνωστος Μεσσάρης για την Κεφαλονιά – Δεν το γνώριζε ούτε ο Καππάτος!

Spread the love

Έκπληξη πρώτου μεγέθους αποτέλεσε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Αργοστολίου όχι, μόνο για την κοινωνία της Κεφαλονιάς αλλά και πολλούς ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ αυτών και για τον βουλευτή, Παναγή Καππάτο…

Άγνοια για την επιλογή είχε ο Παναγής Καππάτος!

Άγνωστος στο ευρύ κεφαλονίτικο κοινό ο Φώτης Μεσσάρης, αρχικά άλλαξε το μικρό του όνομα σε «Νίκος» και στη συνέχεια …μετατράπηκε σε υιό του πρώην βουλευτή, Γεράσιμου Μεσσάρη. Τζίφος δηλαδή… Μέχρι και ο τελευταίος προέβη σε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν γνώριζε το νέο διοικητή του νοσοκομείου.

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες άσκησε σκληρή κριτική για την επιλογή του Φώτη Μεσσάρη

Αμέσως μετά διέρρευσαν γκρίνιες και στη ΝΟΔΕ επικράτησε σύγχυση. Αλλά, αλήθεια, υπάρχει ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς; Ο Δημήτρης Φιοραβάντες άσκησε σκληρή κριτική για την επιλογή του Φώτη Μεσσάρη, ο οποίος όμως αποτελεί ένα γεγονός για την κοινωνία της Κεφαλονιάς.

Μάταια ο βουλευτής, Παναγής Καππάτος, προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!! Ούτε ο ίδιος γνώριζε ποιος ήταν ο νέος διοικητής του νοσοκομείου, κάτι που δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται από τα «κέντρα εξουσίας».

Τελικά, αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο Φωτης Μεσσάρης, ο οποίος γεννήθηκε στα Κουρουκλάτα Κεφαλληνίας το 1962. Δεν είναι, ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός αλλά απόστρατος στρατιωτικός, ο οποίος εισήλθε το 1979 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.  

Έχει υπηρετήσει στην ειρηνευτική Αποστολή της ΕΕ (ΕCMM) στην πρώην Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία (1996-1997) καθώς και ως επιτελής σχεδίων στο ΝΑΤΟ (2002-2005). Είναι πτυχιούχος του μεταπτυχιακού τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κατεύθυνση Στρατηγικές Σπουδές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.