Καταγγελίες για το μη νόμιμο της διαδικασίας της εκλογής Παρίση!

Spread the love

Καταγγελίες και αποχωρήσεις είχαμε κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας εκλογής προέδρου της ΠΕΔ Ιονίου, που διεξήχθη στην Κέρκυρα. Ο Αλέξανδρος Παρίσης εκλέχθηκε πρόεδρος , εν τούτοις, τόσο η Μ. Υδραίου όσο και ο Δ. Μεταλληνός  αποχώρησαν, καταγγέλλοντας το μη νόμιμο της διαδικασίας της 10ης Νοεμβρίου.

Οι ψήφοι που έλαβαν

Ο Παρίσης έλαβε εννιά (9) ψήφους, ο Δρακονταειδής τρεις (3), ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά. Αντιπρόεδρος είναι ο Γ. Τρεπεκλής με ψήφους εννιά (9) θετικές και πέντε (5) λευκά. O K. Γρηγορόπουλος εκλέχθηκε γραμματέας με δέκα (10) θετικές και τέσσερα (4) λευκά. Στην εκτελεστική εκλέχθηκαν οι Λέσσης, Στανίτσας.

Μ. Υδραίου:   «Όνειδος για το αυτοδιοικητικό κίνημα…»

Η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «υπήρξε παραβίαση της νομιμότητας, νόθευση της διαδικασίας με συνέπεια να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι του χθες, αυτοί που οδήγησαν την Αυτοδιοίκηση στα σημερινά αδιέξοδα και απαξίωσαν και την ΠΕΔΙΝ, χρησιμοποίησαν κάθε μέσο και τρόπο, ακόμα και προπηλακισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις πεζοδρομιακού τύπου. Όσοι θέλουν μια ΠΕΔ βγαλμένη από τις πιο μαύρες σελίδες του παρελθόντος που συνιστά όνειδος για το αυτοδιοικητικό κίνημα, θα μείνουν μόνοι τους».

Α. Παρίσης: «Γελάει ο κόσμος…»

Ο νέος πρόεδρος του οργάνου, Αλέξανδρος Παρίσης, τόνισε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο επανάληψης των εκλογών. Ήταν κατάντημα αυτό, όλος ο κόσμος γελάει με την κίνηση της Υδραίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *