Ποια είναι τα κληροδοτήματα του Ληξουρίου

Spread the love

Ερώτηση στον δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσίβελη, κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Λαϊκής Συσπείρωσης αναφορικά με τα κληροδοτήματα του δήμου.

Κύριε Δήμαρχε,

Το τελευταίο διάστημα πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται δικαστική διερεύνηση σε ζητήματα που αφορούν την κληρονομιά του Σπυρογεράσιμου Τυπάλδου (κτήμα «Σικυών ΒΕΑCΗ» στο Ξυλόκαστρο), προς τον Δήμο Ληξουρίου. Επειδή για την συγκεκριμένη κληρονομιά καθώς και για το κληροδότημα Χ. Τυπάλδου προς το Δήμο Ληξουρίου, η ενημέρωση είναι αναγκαία και επιτακτική προκειμένου ο λαός της Παλικής και το Δημοτικό Συμβούλιο να γνωρίζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ερωτάσθε: αν προτίθεσθε να ενημερώσετε σχετικά άμεσα, επίσημα και με την παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου, το Δ. Συμβούλιο και το λαό της Παλικής αν προτίθεσθε να προεκτείνετε την ενημέρωσή σας για όλα τα άλλα κληροδοτήματα και τις κληρονομιές που κατέχει ο Δήμος μας. Ληξούρι 18/10/2019 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θ. Δαμουλιάνος, Β. Καπάτος, Δ.Μαντζουράτος, Ε.Φαρακλός, Ε. Συνοδινός – Βαλλιάνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *