Η κίνηση Κοκκόλη που συζητήθηκε στην Κεφαλονιά

Spread the love

Δυναμικό ήταν το “παρών” των Καππάτου, Κοκκόλη, Αλεξανδράτου στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, υπό την παρουσία του εν δυνάμει πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συμφωνία κυριών και κυρίας ήταν και οι τρεις υποψήφιοι να παραμένουν μαζί, εξ ου και η κοινή φωτογραφία από την παρουσίαση. Μόνο που υπήρξε και η παραφωνία.

Ο Γιώργος Κοκκόλης, ο οποίος είναι ο μοναδικός κρίκος που συνδέει την πρώην τριάδα (Παπαδάτος, Λυκούδης) με τη νυν (Καππάτος, Αλεξανδράτου), περίμενε υπομονετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του μιλήσει έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Όπερ και εγένετο, με τον εν πρόεδρο της Ν.Δ. να τον αγγίζει στον ώμο.

Το μήνυμα περί ενδεχόμενης σχέσεως στάλθηκε τάχιστα προς πάσα κατεύθυνση και η ερμηνεία που αποδόθηκε στο περιστατικό ήταν μία και μοναδική: “Ο Κυριάκος στηρίζει Γιώργο…” Είναι όμως, έτσι;

Ως άνθρωπος των media και της διαφήμισης ο Γιώργος Κοκκόλης “παίζει” με τα μηνύματα, έστω κι αν ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η εν λόγω κίνηση ήταν ανφέρ, δεδομένου ότι δεν είχε συμφωνηθεί κάτι τέτοιο. Κοινή απόφαση ήταν εξ αρχής οι Καππάτος, Κοκκόλης, Αλεξανδράτου να εμφανίζονται μαζί, όπως θα συμβεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Είναι προφανές, εν τέλει, ότι υπέπεσε σε γκέλα. Αν το έπραξε εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του αλλά και του νεανικού ενθουσιασμού, τότε δικαιολογείται ως ένα σημείο. Αν, όμως, το έκανε συνειδητά, τότε ήταν λάθος του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *