Όλα στον “αυτόματο πιλότο” μπαίνουν κι αυτό το καλοκαίρι – Ανίσχυρη …Κεφαλονιά

Spread the love

Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα είναι, ίσως, το χειρότερο όλα αυτά τα χρόνια, διότι η νυν δημοτική αρχή ουδόλως θα ασχοληθεί με τα προβλήματα που ταλανίζει ολόκληρο το νησί κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι νέοι περιφερειάρχες -11 εκ των 13 είναι της ΝΔ- και δήμαρχοι, καθώς και τα νέα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, θα αναλάβουν, επισήμως, καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Τόσο για τις νέες περιφερειακές αρχές όσο και για τις δημοτικές η θητεία τους θα ολοκληρωθεί την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Συνεπώς για περίπου τρεις μήνες όλα θα πηγαίνουν στον “αυτόματο πιλότο”, με τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της νυν δημοτικής αρχής ν’ αναλώνονται σε κουβέντες και πράξεις για την επόμενη μέρα του συνδυασμού!

Πολλά θέματα αφορούν τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σημείο από τη Γέφυρα μέχρι την ALPHA BANK έως σήμερα δεν έχει καθαριστεί. Με συνέπεια να τίθεται άμεσο ζήτημα δημόσιας υγείας. Κι αν αυτή είναι η εικόνα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Αργοστολίου, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει σε άλλα σημεία…

Ένας κούκος, λοιπόν, που λέγεται Παναγής Δρακουλόγκωνας δεν είναι δυνατό να τους “ξελασπώσει” για ακόμα μια χρονιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *